explore the world

explore the world

explore the world

Ontdek de wereld tijdens een rondreis of citytrip

Rondreis per huurwagen of  mobilhome

Voor wie vrijheid op reis belangrijk is, kiest best voor een rondreis per huurwagen of camper. Zo zie je meer van je reisbestemming en dit op je eigen ritme. Je bepaalt zelf je route en stopt waar en wanneer je dat wenst. Heerlijk toch? Met een huurwagen kom je ook op plaatsen waar andere toeristen nauwelijks komen.

De verblijfplaatsen worden vooraf gereserveerd. Zo kan je optimaal genieten van de bestemming. Je logeert er in gezellige charmehotels of B&B’s, in luxehotels of eco-resorts, agriturismo’s of glamping verblijven,… of een combinatie. Heel wat bestemmingen lenen zich perfect om met een huurwagen rond te reizen. Je rondreis wordt volledig op maat samengesteld, volgens je persoonlijke wensen en budget.

In sommige landen, zoals bvb in Namibië en Australië, is een 4x4 zeker aan te raden. Je kiest zelf hoe avontuurlijk je wenst te reizen. Ofwel logeer je in vooraf gereserveerde hotels en lodges. Ofwel kies je voor het echte avontuur en kampeer je temidden de prachtige natuur.

Rondreizen per camper of mobilhome geeft je een heerlijk en vrij gevoel. Het brengt je bovendien dichter bij de natuur. Je bepaalt zelf je reisprogramma en je hebt alles bij de hand. Door de goede wegen en prachtige natuur zijn Australië, Nieuw-Zeeland, USA en Canada dé camperbestemmingen.

Bij het huren van een wagen of mobilhome dien je met een aantal belangrijke zaken rekening te houden. Welke verzekeringen zijn inbegrepen en wat dekken ze (en wat niet)? Wat is in de prijs begrepen en zijn er eventueel ter plaatse nog extra kosten te betalen? Heb je een internatlonaal rijbewijs nodig? Dankzij onze goede samenwerking met betrouwbare auto- en camperhuurbedrijven, reis je helemaal zonder zorgen.

We bespreken samen jullie reisplannen. De tips & tricks over leuke stopplaatsen onderweg, prachtige autoroutes,… krijg je er zo bij.

Rondreis in groep of met privégids en -chauffeur

Een rondreis met gids biedt heel wat voordelen. Je hoeft zelf niet veel te plannen. Alles wordt voor je geregeld. Tijdens de reis kom je heel wat te weten over je reisbestemming.

Vind je het fijn om andere medereizigers te leren kennen? Dan vinden we vast wel de geschikte groepsreis voor je. Dit kan zowel in Nederlandstalig gezelschap of in een internationale groep.

Wens je met je eigen reisgezelschap graag de begeleiding tijdens de reis maar ben je liever niet gebonden aan een vast programma of afreisdata? Dan is een rondreis met privégids en -chauffeur de beste optie. Ter plaatse toont de locale gids je met veel passie zijn land. We bespreken samen je reiswensen qua bestemming, route, activiteiten, accommodaties,,…Jullie beslissen hoe druk je het programma wenst en wanneer je wil reizen. We vertalen alles in een op maat gemaakte rondreis.

Op citytrip dichtbij of ver weg

Iedereen verlangt wel eens naar een korte break. Even voor een paar dagen de koffers pakken en je onderdompelen in een andere cultuur, een andere stad gaan verkennen… De klassiekers als Rome, Parijs, Barcelona, Londen, Lissabon,… blijven toppers. Maar ook de minder bekende steden zijn beslist een citytrip waard. Al eens aan Porto, Malaga, München of Bordeaux gedacht? Of trek er eens op uit naar Palermo, Sarajevo, Valetta of Thessaloniki. Door de vlotte en vaak rechtstreekse vlucht- en treinverbindingen ben je er snel.

Wie iets meer tijd heeft, kan de sfeer opsnuiven in een wereldstad zoals New York, Kaapstad, Tokyo of Rio de Janeiro. Fantastische steden waar je ook één of meerdere excursies naar de omgeving buiten de stad kan maken.

De mogelijkheden zijn eindeloos en het aanbod aan bezienswaardigheden en activiteiten eveneens. Een aanrader is zeker een begeleide fietstocht. Zo leer je de stad op een andere manier kennen. Niet alleen het transport en het hotel, maar ook de transfers, citypassen, toegangstickets, begeleide excursies, concerten en theatervoorstellingen,… kan ik voor je regelen. Heel wat leuke tips voor bezienswaardigheden en restaurants bezorg ik je er graag bij.

5 Top bestemmingen

  1. West-USA
  2. Namibië
  3. Japan
  4. Italië
  5. Oman

How do you want to travel?