relax holiday

relax holiday

relax holiday

Heerlijk genieten en ontspannen op een zonnige bestemming

Dolce Farniente

Wat kan het toch heerlijk zijn… alle drukte en stress even achter je laten, zalig niets doen, lekker relaxen op een prachtig wit strand en genieten van het uitzicht op de azuurblauwe zee. Of wil je liever chillen aan het zwembad van een eco- of luxe-resort? Verken je graag een leuk stadje in de buurt waar je ’s avonds een aperitiefje kan nemen? Wens je graag wat ‘couleur locale’ tijdens een excursie? Dat kan natuurlijk allemaal. Laat me weten wat jij belangrijk vindt en ik regel voor jullie een zorgeloze zen-vakantie op maat.

Huwelijksreizen

Jullie huwelijk is een belangrijk moment waar je lang naar hebt uitgekeken. Het vraagt heel wat voorbereiding. Alles moet namenlijk tot in de puntjes geregeld zijn. De kers op de taart is jullie huwelijksreis. Samen genieten van elkaar, fantastische momenten beleven, ontspannen in een prachtige en romantische omgeving, logeren op een unieke locatie,…  Vertel me jullie reisdromen en ik bezorg je een vakantie zonder zorgen zodat jullie tijdens de reis ten volle van elkaar kunnen genieten.

Wellness en yoga

Vakantie is het ideale moment om jezelf even te verwennen en te herbronnen. Wat is het toch zalig om te relaxen in een prachtige spa waar je helemaal tot rust komt. Genieten van een massage temidden de natuur met het geluid van wuivende palmen of het geruis van de zee op de achtergrond. Of word terug volledig zen tijdens yoga- en meditatiemomenten. Wil je een nog intensere beleving, dan kan je ook kiezen voor een Ayurveda- of kuurreis.

5 top bestemmingen

  1. Seychellen
  2. Frans-Polynesië
  3. Ibiza
  4. Griekenland
  5. Malediven

How do you want to travel?