reviews

reviews

Van Boston naar Washington per trein

Van Boston naar Washington per trein

Een reis naar Oost-USA stond al lang op onze verlanglijst. Een gepaste groepsreis vonden we niet omdat we in elke stad wat langer wilden blijven. Evelyne stelde ons een combinatiereis van Boston, New York, Philadelphia en Washington DC voor. Tussen de steden reisden we per Amtrak trein wat ons prima beviel. Een comfortabele manier om de oostkust van Amerika op eigen houtje en op eigen ritme te verkennen. Alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben er zo ten volle van kunnen genieten. De hotels waren voor ons perfect: een centrale ligging en goede prijs/kwaliteit. Aangezien Evelyne er zelf geweest was, kregen we haar persoonlijke tips erbij. Op aanraden van haar maakten we twee begeleide excursies om de omgeving van Boston en de prachtige herfstkleuren te zien. Een onvergetelijke reis!

Donald en Jeannine

Per camper door West-Canada

Na lang dromen over deze reis hebben we onze roadtrip in West-Canada geboekt bij Evelyne. Zij raadde ons aan om met de camper rond te trekken, en dat was voor ons een fantastische keuze! Op je eigen tempo door de prachtige natuur rijden en volop genieten van al die schoonheid was onbeschrijfelijk. Het kamperen op prachtige plekken in de natuur was een superleuke ervaring. 
We hadden bewust gekozen voor een kort traject om voldoende tijd te hebben om op avontuur te gaan. De bekendste bezienswaardigheden, zoals Lake Louise, Banff & Jasper zijn adembenemend maar heel toeristisch. Daarom hebben we af en toe minder bekende plaatsen bezocht die ook zeker de moeite waard zijn.
Kortom we zouden zo weer willen vertrekken om dit prachtig land verder te ontdekken. Het was een top reis!

Anja en Dave

Hiking adventure in Patagonia

Dankzij Evelyne ben ik in contact gekomen met de reisorganisatie Intrepid. Ik wou Patagonië echt zien omwille van de prachtige natuur. De verwachtingen werden meer dan ingelost. De uitzichten zijn prachtig, de wandelingen intensief maar onvergetelijk. De internationale groep maakte de belevenis des te specialer en ik heb er vrienden van over de hele wereld aan over gehouden. Bedankt Evelyne om de wereld nóg meer voor mij te openen en mij telkens met raad en daad bij te staan.

Sylvie Goris

Met het gezin op citytrip naar New York

Met het gezin op citytrip naar New York

Jaarlijks organiseert Evelyne onze citytrip. Zij raadt ons altijd hotels aan op een heel centrale locatie met goede prijs/kwaliteitverhouding. Ook voor advies van uitstappen kunnen we steeds bij haar terecht. Zoals laatst in New York. Op aanraden van Evelyne hebben we Top of the Rock bezocht ipv The Empire State Building, en wederom was haar advies correct! Bedankt hiervoor. Wij zien al uit naar de volgende trip die je voor ons boekt!!

Sabine T.

 

How do you want to travel?