reviews

reviews

Met mijn twee dochters relaxen in Kreta

We hebben reeds meerdere vakanties bij Evelyne geboekt. Telkens kregen we een uitstekende service met een persoonlijke aanpak, super hotels én altijd goede tips qua bezienswaardigheden  en eetgelegenheden. Zo ook voor deze reis naar Kreta, samen met mijn twee dochters. Ik kan Evelyne aan iedereen aanbevelen.

Carine Vandermeersch

Relaxen in Senegal

Onze reis naar Senegal was tot in de puntjes voorbereid: vanaf de luchthaven, de transferts naar de verschillende hotels, de excursies,... tot onze thuiskomst. We konden voor het eerst het Afrikaanse continent  in al haar facetten ontdekken, zonder zorgen. Ook de hotels die Evelyne voor ons uitkoos waren top: Les Palétuviers en Le Lamantin. Dankzij de goede organisatie door Evelyne beleefden we een prachtige reis!

Matthias en Evelyne

Relaxen op Gran Canaria

Het was de tweede keer dat we naar dit hotel op Gran Canaria gingen wegens de lekkere keuken en de rustige ligging. Evelyne zocht voor ons de vluchten uit die ons het best schikten en combineerde alles netjes met elkaar. Zoals gewoonlijk verliep alles foutloos. We genoten van het mooie weer, het lekkere eten, de professionele randanimatie en het mooie eiland. Het was ongelooflijk vast te stellen dat na een aantal jaar de ober in het restaurant mijn naam zelfs nog kende.

Inge Eeclo en Dirk De Schagt

Last minute vakantie naar Tenerife was top!

Onze last minute beslissing om op reis te vertrekken heeft Evelyne perfect ingevuld op basis van onze criteria: bestemming, budget, prijs/kwaliteit en timing. We kregen 3 keuzes en werden beloond met een supervakantie in Iberostar Sabila dat net 5 sterren kreeg. Nog nooit werden we zo in de watten gelegd en aten we zo lekker op hotel. Naast het buffetrestaurant was er ook een echt tapasrestaurant. Voor het eerst kreeg ik mijn man met geen stokken meer buiten het hotel. De animatie was er licht maar aangenaam met zachte live muziek aan het zwembad. De ligbedden hadden volwaardige matrassen met lange zachte handdoeken. Aan de poolbar waren verse smoothies te krijgen. Dit was de perfecte relaxvakantie die we gevraagd hadden en dat voor een last minute.

Inge Eecloo en Dirk De Schagt

How do you want to travel?