travel expert

travel expert

travel expert

Van kleins af aan was ik verzot op reisboeken en wereldkaarten. Vaak droomde ik van reizen en verre, exotische oorden. De smaak kreeg ik pas echt te pakken toen ik op mijn 18e als uitwisselingsstudente met AFS naar Upstate New York vertrok. Een onvergetelijke tijd beleefde ik er! Terug in België studeerde ik Management Toerisme & Recreatie aan de hogeschool HTI (nu Vives), gevolgd door een stage en vakantiejob in een reiskantoor. En zo is ‘mijn reis’ in de toeristische wereld begonnen…

Het verlangen om de wereld te zien en te beleven groeide steeds meer. En die prikkeling is er zeker nog altijd. Want eens je door de reismicrobe gebeten bent, geraak je er nooit meer van af.

In het begin trok ik er met mijn backpack op uit naar alle uithoeken van de wereld: van Noorwegen tot Nieuw-Zeeland, van Chili tot Australië, van USA tot Japan,... Het avontuurlijke zit nog altijd in mijn genen maar de rugzak hangt ondertussen aan de haak en is vervangen door iets meer comfort en wat luxe. Ik hou van actieve natuurvakanties waar ik kan gaan wandelen en fietsen langs indrukwekkende kustlijnen of in bergachtige landschappen... De afwisseling van een beetje avontuur met wat rust, cultuur, een fijn kleinschalig hotel en genieten van de lokale keuken kan ik enorm appreciëren. De sfeer op eilanden, de vrijheid van een fly&drive en op ontdekking gaan in een wereldstad vind ik super.

Vanuit mijn grote passie voor reizen en meer dan 26 jaar ervaring in verschillende reiskantoren, wens ik heel graag jullie persoonlijke Travel Designer te zijn voor een vakantie op maat. Mensen hebben het druk, kunnen moeilijk kiezen door het overaanbod aan reismogelijkheden, verkiezen veiligheid en zekerheid... Een reis organiseren is tijdrovend en brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Jullie vakantie is de meest waardevolle tijd van het jaar waar je zo naar uitgekeken hebt. Op reis kunnen vertrekken zonder zorgen... dat wil iedereen, toch? Heel graag help ik jullie bij het plannen van een unieke reis, rekening houdend met jullie wensen en budget. Authenticiteit, out-of-the box, een persoonlijke service, flexibiliteit en maatwerk staan hierbij centraal. Ik begeleid jullie met plezier vanaf de offerte-aanvraag en de boeking tot na de reis. Zo kunnen jullie optimaal van jullie vakantie en de bestemming genieten.

Wens je een individuele rondreis per huurauto of met een privégids en -chauffeur? Of trek je er liever op uit in groep? Al eens aan een cruise gedacht? Wil je graag tot rust komen in een luxe of ecoresort? Of zegt een actieve vakantie of rondreis je meer? Door mijn vele persoonlijke reiservaringen, mijn uitgebreide kennis door talrijke opleidingen en goede contacten met selectief uitgekozen partner organisaties, voel ik snel aan welk type reis, welke bestemming en reisbeleving bij je past. We kunnen afspreken bij mij op kantoor of op een andere locatie op een tijdstip dat voor jou het best past. 

Evelyne Honorez, Your Travel Designer maakt deel uit van Travel Experts België waardoor ik een erkend reisadviseur ben, voorzien van de verplichte en nodige licenties en garantieverzekeringen. Als Travel Experts zijn we fier deel uit te maken van het gerenommeerde netwerk Virtuoso dat wereldwijd connecties heeft. Hierdoor genieten onze klanten in heel wat hotels van exclusieve voordelen.

Een reis op maat hoeft daarom niet duurder te zijn dan online boeken of een klassiek reiskantoor. Integendeel... Je betaalt geen dossierkosten (voor een dossier vanaf 2.500 Euro) en dankzij de uitstekende contacten met partners en airlines wereldwijd genieten jullie van interessante voorwaarden en een uitmuntende service.

Zin om even kennis te maken en je reiswensen te bespreken? Je bent van harte welkom!

your travel designer

persoonlijke reiservaring

Afrika

Botswana - Marokko - Mauritius - Namibië - Seychellen - Tanzania -Tunesië - Zimbabwe - Zuid-Afrika

Azië

Cambodja - Israël - Japan - Rusland (Moskou en Sint Petersburg) - Singapore - Thailand - Turkije - Verenigde Arabische Emiraten (Dubai en Abu Dhabi) - Vietnam 

Europa

Andorra - Azoren - Canarische Eilanden (Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote) - Corsica - Denemarken - Duitsland - Engeland - Finland - Frankrijk - Griekenland - Ibiza - Italië - Kanaaleilanden (Jersey en Guernsey) - Luxemburg - Madeira - Malta - Nederland - Noorwegen - Oostenrijk - Polen - Portugal - Sardinië - Sicilië - Slovenië - Spanje - Tsjechië - Zweden - Zwitserland

Oceanië

Australië - Frans Polynesië - Nieuw-Zeeland

Amerika

Argentinië - Bolivië - Brazilië - Canada - Chili - Costa Rica - Cuba - Dominicaanse Republiek - Honduras - Jamaica - Kaaiman Eilanden - Mexico - Venezuela - Verenigde Staten

How do you want to travel?