wonder, wander, repeat

wonder, wander, repeat

Reischeque

Wil je iemand een fijn geschenk geven?  Kom dan een mooie reischeque halen en verras je familie, vriend(en), collega, buur,… met een portie vakantie of avontuur. Wedden dat je hiermee scoort ;-)?

De reischeque is één jaar geldig. Het bedrag kies jij en de ontvanger kan ze gebruiken voor elk soort reis.

Lukt het moeilijk om langs te komen? Bestel ze dan via het contactformulier of per mail. Het bedrag kan je per overschrijving regelen en de reischeque wordt dan per post verstuurd.

Geschenkenlijst

Een huwelijksreis is een prachtige afsluiter van jullie huwelijksfeest. Laten we samen even jullie droomreis bespreken. Ik bezorg jullie een onvergetelijke reis met leuke extra’s en verrassingen, volledig naar jullie wensen en tot in de puntjes geregeld.

Binnenkort iets te vieren? Een verjaardag, een pensioenviering, een huwelijksverjaardag,…? Verwen jezelf met een prachtige reis!

Ben je nog op zoek naar een originele huwelijks- of geschenkenlijst? Zoek dan niet verder… Geef je genodigden de kans om een deeltje van de reis te sponsoren via een online geschenkenlijst. Deze kunnen we met een persoonlijke tekst en foto’s van jullie en van de reisbestemming heel origineel maken.

Afhankelijk van jullie keuze kunnen familie en vrienden dan bvb een overnachting, een excursie, een diner op het strand, een massage, een deel van de vlucht,... cadeau doen. En zo beleven je gasten de reis een beetje mee.

bestel een reischeque

How do you want to travel?