Contact

Contact

Laten we samen even brainstormen over je volgend avontuur, familiereis, exotische droombestemming, cruise,… Dit kan bij mij op kantoor of op een andere locatie. Geef jij maar aan op welk moment dit het best voor je past (tussen 9 en 19u30 van maandag tem zaterdag). Zo hoef je niet te wachten en hebben we de tijd om samen je reiswensen te bespreken.

Mijn kantoor vind je in het business center Katelijnepoort (Flexbox) op de Ring in Brugge. Gemakkelijk bereikbaar en er is gratis ondergrondse parking. Een heerlijk kopje koffie of iets fris staat voor je klaar.

Te druk momenteel? Geen probleem, je kan me natuurlijk ook gewoon even bellen of mailen. Of stuur je aanvraag door via het contactformulier.

Met veel plezier werk ik dan een persoonlijk reisvoorstel voor je uit, van een pakketreis tot een volledige reis op maat. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en voorbereid zodat je ten volle kan genieten van de bestemming en het reisgezelschap. Een persoonlijke aanpak en begeleiding en dit zowel vóór, tijdens als na de reis.

Ik kijk er alvast naar uit je te verwelkomen.

Tot binnenkort,
Evelyne

 

 

 

ik ga akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden zoals beschreven in de privacy policy.